Gastromedia

Switch to desktop

Câştigătorii Concursurilor GastroPan: cei mai buni brutari, cofetari şi bucătari din România

28 Aprilie, 2017

Câştigătorii Concursurilor GastroPan: cei mai buni brutari, cofetari şi bucătari din România

Cele mai bune brutării, cofetării şi restaurante din ţară şi-au trimis specialiştii să îşi întreacă talentele în cadrul Concursurilor GastroPan, desfăşurate în perioada 23-25 martie la Sibiu. Concursu...

E timpul ca șervețelele din hârtie și lavetele pentru curățare să preia în totalitate locul cârpelor și al bureților în bucătărie

26 Aprilie, 2017

E timpul ca șervețelele din hârtie și lavetele pentru curățare să preia în totalitate locul cârpelor și al bureților în bucătărie

Conform unui studiu recent, buretele de bucătărie folosit cu regularitate poate să conțină de 200.000 de ori mai multe bacterii decât vasul de WC, iar 21% din cârpele de bucătărie curate sunt deja con...

Topul celor mai bune restaurante: Eleven Madison Park din New York ocupă primul loc în clasament

20 Aprilie, 2017

Topul celor mai bune restaurante: Eleven Madison Park din New York ocupă primul loc în clasament

La ceremonia de premiere a celei de-a 15-a ediții a competiției Cele Mai Bune 50 de Restaurante din Lume (World’s 50 Best Restaurants) care în acest an a avut loc la Melbourne, Australia, a fost anunț...

Forumul Internațional pentru Turismul Responsabil - Ediția a IV-a, București, 27-29 aprilie 2017

12 Aprilie, 2017

Forumul Internațional pentru Turismul Responsabil - Ediția a IV-a, București, 27-29 aprilie 2017

Conceptul de turismul responsabil a fost introdus pe agenda publică din România prin Forumul de Turism Responsabil organizat de Fundația Amfiteatru în anul 2012. Ajuns la a patra ediție, evenimentul a...

Soluțiile și ingredientele sănătoase, produse care sprijină stilul de viață sănătos – trend evidențiat la GastroPan 2017

04 Aprilie, 2017

Soluțiile și ingredientele sănătoase, produse care sprijină stilul de viață sănătos – trend evidențiat la GastroPan 2017

Expoziția GastroPan şi-a reconfirmat poziţia de expoziţie-lider în industria de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit, cafea şi alimentaţie publică. În perioada 23-25 martie Sibiu a...

Noi oportunități de promovare și marketing direct

04 Aprilie, 2017

Noi oportunități de promovare și marketing direct

Ediția revistei Gastromedia ce urmează expoziției GastroPan este în plin proces de pregătire.

Template Design © BoroInfo. All rights reserved.

Top Desktop version